
בניית אתרים נכונה, מתחילה בתכנון נכון. יש מספר כללים שחוזרים על עצמם בבניית אתר אינטרנט, ההיגיון מאחורי הכללים האלו. הוא שהעין האנושית רגילה לדפוס מסוים, שעוזר ללקוחות שלנו לקבל בקלות את המידע הרצוי.
האתר מורכב לרוב ממספר דפים, כאשר בכל הדפים נוכל לראות את החלק העליון הכולל את הלוגו וסרגל הניווט (ולעתים פרטים נוספים כגון כתובת וטלפון). וחלק תחתון (כאן בצבע כהה).
באמצע בין שני החלקים יופיע התוכן של העמודים, כאשר בכל עמוד יופיע תוכן אחר, המהווה את החלק העיקרי של העמוד.
ועוד משהו אחרון, שבאופן אישי גורם לי לעזוב אתר בשניות: עברית כותבים מימין לשמאל, או ניתן למרכז לאמצע. אם אין לכם את האפשרות לכתוב בעברית, תחליפו תבנית. אם אתם לא יודעים איך (בעיקר אני רואה את זה באתרים של וויקס – תשאלו או תעשו חיפוש מהיר בגוגל.
שתפו אם אהבתם
מרחב משלך, בניית אתרים - Copyright 2022@